Термометр для м'яса, молока, овочів тощо — це зручний, високоточний вимірювальний прилад. Термометр ART-0149 завдяки великому діапазону вимірюваних температур підходить ідеально для вимірювання температури під час приготування м'яса, піци під час контролю температури охолоджених і заморожених продуктів. Останнє дуже актуально, оскільки постійний контроль температури замороженого м'яса сприяє тривалішому зберіганню. А міцний металевий зонд легко проткне навіть промерзле м'ясо. Але сфера застосування цих термометрів неабияк ширша від одних харчових продуктів. їх можна використовувати для вимірювання температури рідини, ґрунту тощо.
Термометр ART-0149 чудовий вимірювальний прилад за доступною ціною.
Технічні характеристики:
Діапазон вимірювання: -50oС ~ +300oС (-58oF ~ +572oF)
Дискретність: 0,1 oС
Похибка: ±1oС
Одиниці виміру: oС
Робоча температура: від 0 до 50 oС
Робоча вологість: 10-90%
Живлення: батарейка типу LR44
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Похибка, +/- | 1 |
Тип | Термометр |
Інформація для замовлення
- Ціна: 151 ₴